Viščiukas marinuotas su čiobreliais - šeima netikėjo, kad bus taip gardu!

2019-01-28 Autorius oSkanu.lt

Viščiukas marinuotas su čiobreliais - šeima netikėjo, kad bus taip gardu!
Iškepusi tokia vištiena būna minkšta, drėgna bei sultinga. O jau koks nerealus kvapas...mmm :)

Ingredientai

    • viščiukai broileriai: 1 (~1,2-1,4 kilogramo)
    • druska
    • pipirai
    • kmynai: 1 valgomojo šaukšto (galite dėti maltų:
    • česnakas: 4-5 skiltelių
    • smulkinti čiobreliai: 3 valgomųjų šaukštų
    • citrinos sultys: iš 1 vnt.

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių viščiuką užmarinuokite iš vakaro. Nuplaukite bei nusausinkite. Apiberkite druska, pipirais ir kmynais.
  2. 2. Tada užspauskite ant viršaus česnako, berkite čiobrelius bei išspauskite citrinos sultis. Visu šiuo mišiniu gerai ištrinkite viščiuką. Statykite į šaldytuvą per visą naktį.
  3. 3. Po to, kitą dieną, kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 45 minutes. Aš pati aplink dar pabarsčiau bulvių, sumaišytų su druska, pipirais bei česnakais. Skanaujame!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau viščiukų receptų rasite: Viščiukų receptai.
Udon makaronai su shimeji grybais ir vištiena
(1)
Klasikinės fajitos su vištiena
(2)