Ant grotelių kepta vištiena indonezietiškai

2019-07-03 Autorius Hobis

Ant grotelių kepta vištiena indonezietiškai
Pagal šį receptą paruoštą vištiena gaunasi tikrai labai gardi. Ji išliko labai sultinga ir minkšta. 

Ingredientai

    Marinatui:
    • sojos padažas: 0,5 puodelio
    • barbekiu padažas: 2 valgomųjų šaukštų (galima pakeisti pomidorų padažu)
    • medus: 3 valgomųjų šaukštų (arba galima įberti šiek tiek cukraus)
    • tarkuota šviežia imbiero šaknis: 2 valgomųjų šaukštų
    • smulkintas česnakas: 2 skiltelių
    • smulkinti kmynai: 2 arbatinių šaukštelių
    • citrinos sultys: iš 1 vnt.
    Vištienai:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių tarpusavyje sumaišome visus marinato ingredientus bei užpilame ant vištienos. Paliekame šaldytuve mažiausiai 4-6 valandoms, o dar geriau būtų palikti per visą naktį.
  2. 2. Po to išsimarinavusią vištieną dedame ant grotelių ir kepame maždaug pusvalandį vis pavartant. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Makaronų apkepas su vištiena ir mocarela
(1)
Saldžiarūgštė Generolo Tso vištiena
(7)
Enčilados su vištiena ir pupelėmis
(2)
Virta vištienos dešra
(1)
Keptos vištienos kepenėlės su paprikomis
(1)