Pamenu seniau, prieš keletą metų, iš šalia esančio kiniečių restorano nuolatos mėgdavome užsisakyti aštrių vištienos sparnelių. Skonis būdavo nerealus! Bet atėjo diena, kai mano vyras nusprendė, kad reikia ir patiems pabandyti tokių (arba net geresnių) išsikepti. Štai ir pradėjom bandyti, ir žinot ką? Ogi pasirodo labai paprasta ir nerealiai skanu (net skaniau nei restorane)! Kam užsisakinėti, kai už tą pačią pinigų sumą žymiai didesnį kiekį tų sparnelių gali prisikepti (o dar malonumas kepant ir pasitenkinimas, kad tai padarei pats)! Tai štai ir jums mielieji nuostabus receptas, tikrai itin paprasta ir privalu išmėginti. Aš visko dėjau dar daugiau, nes sparnelių turėjau net 2 kilogramus, bet jums sumažinau porciją iki 1 kilogramo. Tikrai fantastiškas patiekalas ir šiaip pietums, ir svečiams pavaišinti.
Atsakinėjama į Komentarą