Voveraičių ir vištienos blyneliai

Ingredientai

    • vištienos filė: 300 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • krakmolas: 2 valgomųjų šaukštų
    • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
    • voveraitės: 200 gramų
    • pipirai
    • česnakinė druska
    • ryžiai: 200 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną bei voveraites nuplauname ir supjaustome mažais gabalėliais. Į dubenį sudedame susmulkintą vištieną, voveraites, krakmolą, majonezą, česnakinę druską ir pipirus bei įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome bei padedame maždaug pusvalandžiui į šaldytuvą.
  2. 2. Tuomet ryžius išverdame kaip nurodyta ant jų pakuotės.
  3. 3. Tada keptuvėje įkaitiname aliejų bei iškepame maždaug vieno tešlos šaukšto dydžio blynelius. Patiekiame su ryžiais ir skanaujame!

Atsiliepimai

Ispaniška paelija - paelja iš Maljorkos su vištiena, krevetėmis ir midijomis
(1)
Kepti vištienos sparneliai su žemės riešutų sviestu 🍗🥜
(1)