Turiu pasigirti, kad visą savaitę Jums receptus rašau iš savo darbostogų (darbas+atostogos) šalies Maljorkos. Saulė, paplūdimiai, vandens sportas ir naktinės pramogos - tikrai labai gerai, kad būtinai norėsiu čia sugrįžti. Žinoma, spėjome paragauti ir Maljorkos kulinarinius šedevrus, nerealų įspūdį paliko Paelija (kitur rašoma Paelja) su jūros gėrybėmis, Sangria su šviežiais vaisiais, žuvų ir jūros produktų įvairovė, taip pat (žmonės tikrą tiesą sako) - Maljorkos kavinėse patiekiama itin skani kava... Bet man labiausiai patiko špinatų kroketai, kuriuos mūsų viešbutyje kartą patiekė per vakarienę. Būtinai kada sugalvosiu jiems receptą (arba surasiu internete) ir pasistengsiu atgaminti tą nuostabų skonį! Na, o šiandien, kaip priklauso būnant Ispanijoje - gaminau ispanišką paelją, nes draugė ispanė parodė triukus kaip tai daryti, tad imkite receptą ir Jūs, nes gavosi puikiai!
Irena
Atsakyti