1. Pradžioje pasiruošiame mėsą. Rankomis gerai sumaišome visus mėsos sluoksniui skirtus ingredientus, laikinai atidedame. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių temperatūros.
2. Tuomet į didesnį dubenį smulkia tarka sutarkuojame sūrį, mušame kiaušinius ir sukrečiame majonezą. Viską išmaišome šaukštu (neplakame).
3. Tada skardą (manoji 32×42 centimetrų dydžio) išklojame kepimo popieriumi, jį ištepame aliejumi bei supilame visą sūrio masę. Tolygiai paskirstome per visą plotą bei šauname į orkaitę. Kepame 5 minutes, o tuomet sumažiname kaitrą iki 150 laipsnių temperatūros bei dar kepame maždaug 10 min. Ištraukiame bei paliekame pravėsti.
4. Ant pravėsusio sūrio sluoksnio per visą plotą tolygiai paskirstome mėsą bei švelniai spaudžiant susukame vyniotinį. Dedame jį siūle į apačią ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepame 200 laipsnių temperatūroje maždaug 40 minučių (likus 5 minutėms iki kepimo galo, kaitrą sumažinau iki 180 °C).