Įdarytos paprikos su faršu, sūriu ir ryžiais yra vienas iš mano mėgstamiausių patiekalų. Šį kartą nusprendžiau jas pagaminti su rudaisiais ryžiais. Juos, žinoma, galite pakeisti į įprastinus arba naudoti kitas kruopas: bolivines balandas, bulgurą ar panašiai. Tačiau paragavusi, galiu pasakyti, kad jų skonis čia labai derėjo, tad rekomenduoju ir Jums pamėginti tokį pagaminimo variantą.
Keli patarimai/pastebėjimai, gaminant įdarytas paprikas:
- Vietoje jautienos galite naudoti maltą vištieną, kalakutieną kiaulieną ar kitą norimą mėsą.
- Šitaip paruoštų įdarytų paprikų skonis nepasikeičia ir kitą dieną. Todėl idealiai tinka įsidėti ir į pietų dėžutes.
- Aš labai mėgstu, kad paprikos būtų minkštos, tad jas apverdu, kol suminkštėja.
- Sūrį aš barstau tik ant viršaus, bet galite jo įberti ir į patį įdarą.
- Prieskonius taip pat galite naudoti pačius įvairius: itin tinka itališki arba meksikietiški. Čia jau reguliuokite pagal savo skonį.
Iš nurodytų ingredientų kiekių aš įdariau 5 paprikas.
Atsakinėjama į Komentarą