Žuvis troškinta padaže

Ingredientai

    Padažui:
    • pienas: 2 stiklinių
    • miltai: 1 šaukšto
    • svogūnai: 3
    • krapai
    • petražolės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių žuvį supjaustykite gabaliukais.
  2. 2. Pabarstykite prieskoniais, apvoliokite kiaušinyje bei miltuose, apkepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.
  3. 3. Sudėkite į kepimo indą visą žuvį.
  4. 4. Tuomet pasidarykite padažą.
  5. 5. Pakepinkite supjaustytus svogūnus.
  6. 6. Kai iškepa, užpilkite pienu bei maišydamos palaukite kol užvirs, sumažinkite ugnį iki minimumo, maišydamos berkite šauktą miltų, maišykite, maišykite, kai pradės tirštėti išjunkite ugnį.
  7. 7. Aš pati dėjau džiovintų krapų ganėtinai daug bei šaldytų petražolių, druskos ir pipirų.
  8. 8. Padažą užpilkite ant žuvies, dėkite į orkaitę įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros maždaug 10-15 minučių bei tada jau skanaukite!
  9. 9. Rekomendacija: Daugiau žuvies patiekalų receptų rasite: Žuvies patiekalai.

Atsiliepimai

Sumuštiniai - suvožtinis su žuvimi
(2)
Žuvies - jūrinio ešerio kotletai su svogūnais ir morkomis
(1)
Tailandietiški žuvies kepsneliai - kotletai
(1)
Rūkytos žuvies paštetas su tepamu sūreliu
(2)