1. Iš pradžių tešlai skirtus ingredientus suminkome bei maždaug pusvalandžiui padedame į šaldytuvą.
2. Tuomet aguonų masei nurodytus ingredientus (išskyrus kiaušinius ir sviestą) sudedame į puodą bei maišydamos užviriname. Šiek tiek atvėsiname, po to sudedame sviestą bei kiaušinius, išmaišome.
3. Tada varškės masei skirtą varškę pertriname iki vientisos masės su tryniais bei cukrumi. Kiaušinių baltymus išplakame iki standumo bei įmaišome į varškę. Tešla išklojame kepimo formos dugną bei šonus. Supilame aguonų masę. Ant jos supilame paruoštą varškės masę.
4. Galiausiai kepame įkaitintoje iki 170 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 50-70 minučių. Iškepus gerai atvėsiname bei palaikome šaldytuve. Lepinamės!
5. Rekomendacija: Daugiau aguonų pyragų receptų rasite: Aguonų pyragai.
Jurate
Naudingas
(0)
Gavosi preskas :( net sunku pasakyti kas ne taip su receptu
Atsakyti
Jurate
Atsakyti