Šį kartą gaminau su lašiša lašiša, bet su būdingu Cezario salotoms padažu, kuris yra išskirtinis bei kupinas daug skonių. Šis padažas mano salotas pakėlė į kitas skonių aukštumas. Pabandykite!
11. Virtus kiaušinius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis į 4 dalis.
12. Nupjaukite pluteles nuo duonos, o minkštimą supjaustykite nedideliais kvadratėliais.
13. Berkite duoną į įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite maždaug 5 minutes, kol duona gražiai apskrus.
14. Padažui skirtą česnaką nulupkite ir pasmulkinkite kartu su ančiuviais iki mažų gabaliukų.
15. Maišykite kartu su sūriu, garstyčiomis, majonezu, grietine ir Vorčesterio padažu.
16. Išmaišykite ir ragaukite. Jeigu padažas itin tirštas įpilkite šlakelį vandens, jeigu trūksta druskos, įberkite jos papildomai, jei trūksta rūgštumo, pagardinkite citrinos sultimis. Aš pati papildomai nebėriau nei druskos, nelašinau nei citrinos sulčių, man tiesiog jų netrūko.
17. Į lėkštes dėkite salotas, pomidorus, agurkus, kiaušinį, duonos skrebučius ir iškeptą lašišą. Apšlakstykite viską padažu. Patiekite ir skanaukite!
Atsakinėjama į Komentarą