džiovinti čili pipiriukai: pagal skonį (arba jelapenas)
džiovintas raudonėlis (oreganas)
marinuoti čili pipiriukai: keletos
Recepto paruošimas
1. Tada supilame pomidorus, įdedame kelis smulkiau supjaustytus marinuotus čili pipirus bei uždengusios troškiname maždaug 60 minučių, kol mėsytė bus minkšta minkšta. Paskaniname bei skanaujame! Labai tinka prie plokščių makaronų.
2. Tuomet į tą patį puodą pilame kelis lašus skysto sviesto arba alyvuogių aliejaus bei pakepiname iki skaidrumo susmulkintus svogūnus ir česnakus. Sudedame mėsą atgal, paskaniname druska, pipirais, čili pipiriuku, papr.raudonėliu, kuminu bei kelias minutes pamaišydamos patroškiname.
3. Iš pradžių mėsą susipjaustome maždaug 1 centimetro kubeliais. Storapadį puodą įsikaitiname su šlakeliu riebalų (kiaulės arba ghee sviesto) bei jame dalimis apkepame mėsytę (sudėjus visą iškart, išsiskirs sultys, riebalai atvės ir nieko gero nebus) ir atsidedame į šoną.