Auksiniai ryžiai su vištienos gabaliukais

Ingredientai

    • alyvuogių aliejaus
    • vištienos krūtinėlių: 1
    • svogūnai: 1
    • druskos
    • pipirų
    • ciberžolės (kurkumos): pagal skonį (arba kitų mėgstamų prieskonių)
    • majonezo: 2 valgomųjų šaukštų
    • grietinės: 2 valgomųjų šaukštų
    • ryžių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Išp pradžių keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, susmulkinkite svogūną bei jį šiek tiek apkepkite. Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais. Tuomet dėkite į keptuvę kartu su svogūnais. Įberkite druskos, pipirų bei ciberžolės. Viską kepkite maždaug 10 minučių. Tada įkrėskite po porą šaukštų majonezo bei grietinės. Viską gerai išmaišykite bei dar patroškinkite maždaug 5 minutes.
  2. 2. Per tą laiką, kol vištiena kepa, išvirkite ryžius pagal instrukcijas.
  3. 3. Pabaigoje, išvirusius ryžius sukrėskite į iškeptą vištieną, išmaišykite ir patiekite. Galite ryžių nemaišyti bei patiekti lėkštėje atskirai (tik tada jie nebus auksiniai). Skanaujame!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.

Atsiliepimai

Fettuccine makaronai su vištiena ir baltu padažu
(16)
Udon makaronai su vištiena
(1)
Antienos ir vištienos kukuliukai su pievagrybių padažu
(1)
Kepta vištienos krūtinėlė su įdarytomis saldžiosiomis bulvėmis
(4)
Vištienos biryani - indiškas plovas su basmati ryžiais
(3)