1. Iš pradžių į indą sumušame kiaušinius bei išplakame su cukrumi. Kefyre nugesiname sodą, jei nepurškia įpilame šaukštelį acto. Kefyrą supilame į kiaušinių masę. Išmaišome. Pilame miltus bei užminkome tešlą. Ji turi gautis minkšta, bet tuo pačiu nelipti prie rankų.
2. Pastebėjimas: Idealiausia, jei tešla pastovi per visą naktį šaldytuve. Vis negaliu suprasti kokia reakcija įvyksta, bet kai kepu auseles tešlą palaikiusi šaldytuve, jos visada būna daug gardesnės nei kepant iškart.
3. Po to tešlą iškočiokite (maždaug 0,5 centimetro storio), pjaustykite mažais gabaliukais bei darykite auseles. Jas dėkite į gilią keptuvę, su gerai įkaitintu aliejumi bei kepkite kol įgauna nuostabią, auksinę spalvą. Lepinkitės!
4. Rekomendacija: Daugiau žagarėlių receptų rasite: Žagarėliai.