Avižinė košė su karamelizuotais bananais - tai šiltas ir jaukus pasirinkimas pusryčiams. Minkšti bananai, kepti svieste su medumi, įgauna subtilų karamelės skonį, kuris puikiai dera su švelnia koše. Papildomas cinamono aromatas ir smulkinti riešutai suteikia desertiško poskonio bei traškios tekstūros, paverčiant šį patiekalą tikru gardumynu.
Šis patiekalas yra puikus pasirinkimas norint pradėti dieną su šiltu ir maistingu skoniu.
Redaktorės Vaidos komentaras - tokiam saldžiam pusryčių variantui vietoj bananų puikiai tiktų naudoti obuolius. Juos tereikia supjaustyti gabaliukais, apkepti nedideliame puode su lašeliu medaus ir šiek tiek cinamono. Obuoliai suminkštėja, lengvai karamelizuojasi ir atskleidžia savo natūralų saldumą.