Aš savo gyvenimo negaliu įsivaizduoti be įvairiausių saldumynų, tad saldiems paužkandžiavimams nusprendžiau išsikepti avižinių sausainių su bananais ir žemės riešutų sviestu. Pakvipo visi namai bananais ir cinamonu. Taip pat yra kuo pasidžiaugti: tokie sausainiai ganėtinai sveiki - be cukraus ir miltų. Taip pat be pieno produktų. Bet nėra nei sprangūs, nei perdžiūvę, net atvirkščiai - aromatingi, saikingai drėgni bei minkštučiai ir ne per saldūs. Išsikepti sveikesnių bananinių avižų sausainių esu mėginusi ne kartą ir ne du, gaudavosi gardūs, bet lygtais kažko pritrūkdavo, kad galėčiau drąsiai - ranką prie savo širdies pridėjusi, pasakyti, kad tai jau šitas, tobuliausias receptas. Kitaip sakant, receptas iš didžiosios R raidės. Bet šį kartą, kai užsigerdama mėgstama kava, traukiu iš dailios dėžutės ir valgau šiuos nuostabius apskritus sausainius su razinomis, vis kepamus ir kepamus mano namuose, 100 procentu galiu teigti, kad visi eksperimentai nenuėjo veltui ir vertėjo tuos kelis kartus nusivilti, kad šį ir tą pridėti, o šį bei tą atimti. Taigi, jeigu kada tik nuspręsite, jog norite fantastišku sausainių ir eisite jų kepti, tai rekomenduoju pasirinkti šį puikų receptą.
Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 16 sausainių.