1. Iš pradžių į dubenį supilkite avižinius dribsnius, kokosų drožles, miltus bei cinamoną.
2. Tuomet ištirpinkite sviestą bei pirmiausia sumaišykite jį su medumi. Po to suberkite cukrų ir kiaušinius bei paplakite iki vientisos masės.
3. Skystąją dalį sumaišykite su avižų, kokosų ir miltų mišiniu. Gausis gana lipni tešla. Drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius kamuoliukus bei dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Sausainiai privalo atvėsti skardoje, nes kol jie dar karšti, tol būna labai birūs. Mėgaukitės!
4. Rekomendacija: Daugiau avižinių sausainių receptų rasite: Avižiniai sausainiai.