Riebalai isbego ir visi "sausainai paskendo riebaluose". Sluoksniai issiskirste. Valgyt neimano nes skesta riebaluose, tokia kose permirkus svieste. Fuj. Net sunys needa.
Atsakyti
WorldRecipes.eu komanda
Naudingas
(28)
Labai gaila, kad nepavyko, bet viskas pagal šį receptą gaunasi nuostabiai. :(
Neiškilo.Skonis geras.Bet net nepanašūs į anuos nuotraukoje.Gal geriau recepte viskas būtų gramais ...
Atsakyti
Stasė
Naudingas
(9)
O kaži ar kiaušinių nereikia? Gal ne taip irtų?
Atsakyti
Aušra
Naudingas
(7)
Aš miltus sumaišau su sutarkuotu sviestu. Į varškę įberiu pusę arbatinio šaukštelio sodos. Tada viską greitai permaišau ir tešlą palaikau šaldytuve. Formuoti sausainius reikia kuo greičiau, jau įkaitinus orkaitę, kad nespėtų tirpti tešloje sviestas
Atsakyti
Asta
Naudingas
(12)
Aiškiai mažai miltų!!! Puodelis - tai 250g. miltų, sviesto - 150g., o kur dar 300 g. varškės!!! Sviestas tirpsta, o varškė lydosi! Be tinkamo kiekio miltų nieko gero nebus...
Atsakyti
Ona
Naudingas
(15)
Tai kurgi kiaušinis rišamoji medžiaga oi šie receptų kūrėjai
Atsakyti
Vida
Naudingas
(8)
Keista, kad nėra kildinimo miltelių. Nuojauta sako, kad kugelis gautųsi man
Atsakyti
Roma
Naudingas
(7)
Tikrai gaunasi geri, pabandykit, aš išbandžiau
Regina
Naudingas
(1)
Aš jau seniai gaminu pagal tokį receptą, sausainiai gaunasi skanūs ir gražūs. Ir tikrai nereikia bei kiaušinių, nei kildintojo. O miltų reikia pagal varškės konsistenciją.
Monika Remene
Atsakyti
Aura
Atsakyti
Saule
Atsakyti
Baisu
Atsakyti
WorldRecipes.eu komanda
Ju
Atsakyti
Ingrida
Atsakyti
Stasė
Atsakyti
Aušra
Atsakyti
Asta
Atsakyti
Ona
Atsakyti
Vida
Atsakyti
Roma
Regina
Rima
Atsakyti
Lolita
Atsakyti
Jolanta
Atsakyti
Audronė