Anksčiau galvojau, kad kepti tortus yra nežmoniškas darbas. Pirmieji tortai reikalavo tikrai nemažai pastangų ir laiko, bet po tuputį išmokau atskirti lengviau paruošiamus ir tikrai skanius tortus, tad pradėjau daugiau jų kepti, eksperimentuoti ir dabar šis darbas nebeatrodo toks alinantis. Vienintelis momentas galintis pareikalauti daugiau pastangų yra puošimas. Šį tortą kepiau pirmą kartą, tad manau, kad kai kepsiu jau kitą kartą papuošti pavyks gražiau :) Na, o pats tortas tikrai skanus, galite drąsiai kepti ir mėgautis.
Dar norėčiau paminėti, kad man skaniausia ir geriausia pradėti tortą kepti prieš dvi dienas, nes pirmą dieną kepu biskvitus, o antrąją gaminu pertepimą bei surenku tortą ir puošiu, o kartais puošiu tą dieną, kai tortas bus valgomas.