1. Iš pradžių išplakame kiaušinius su cukrumi. Palaipsniui suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei kakava. Tešlą supilame į kepimo popieriumi išklotą formą. Kepame maždaug pusvalandį 175 laipsnių temperatūroje. Biskvitą supjaustome į 4 lakštus.
2. Grietinėlę išplakame su cukrumi, citrinos sultimis, tada sudedame maskarponę. Šokoladą sutarkuojame bei įmaišome į gautą masę.
3. Grietinėlę su šokoladu ištirpiname.
4. Torto konstravimas: Biskvitą suliekite, dėkite bananų griežinėlius ir aptepkite maskarpone. Dėkite kitą biskvito lakštą ir jį vėl suliekite, pilkite šokoladinį pertepimą. Tada klokite bananus ir mascarponę. Trečias pertepimas toks pat kaip ir pirmasis.
5. Puošyba: Išplakame grietinėlę su cukrumi bei citrinos sultimis. Padaliname gautą masę į dvi dalis. Į vieną iš jų supilame ištirpdytą, bet atvėsintą šokoladą. Jeigu masė per šviesi - įdedame šaukštą kakavos. Šonus tepame šokoladine grietinėle, o viršų - balta. Skanaus!
6. Rekomendacija: Daugiau šokoladinių tortų receptų rasite: Šokoladiniai tortai.