1. Iš pradžių išplakite kambario temperatūros sviestą. Miltus sumaišykite kartu su milteliniu cukrumi, kakava bei bulvių krakmolu. Tada į sviesto masę įmaišykite sausus produktus. Maišykite, kol tešla taps vienalytė. Paruoštą tešlą dėkite į šaldytuvą maždaug pusvalandžiui.
2. Tuomet tešlą imkite šaukšteliu bei suformuokite kamuoliukus, juos apvoliokite miltiniame cukruje ir dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos kepimo skardos. Kiekvieną rutuliuką paspauskite per vidurį, tai yra padarykite duobutes, į kurias sudėkite po gabaliuką saldainio.
3. Po to kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Mėgaukitės.:)
Atsakinėjama į Komentarą