BIC MAC padažas mėsainiams ir bulvytėms

2024-11-21 Autorius Rugilė - maistassielai

BIC MAC padažas mėsainiams ir bulvytėms
Šis sodraus skonio padažas, pagamintas iš majonezo, pomidorų padažo ir gardintas marinuotų agurkų skysčiu, yra puikus pasirinkimas prie keptų bulvyčių, gruzdintos vištienos ar mėsainių. Smulkiai supjaustyti marinuoti agurkėliai ir svogūnai suteikia tekstūros bei gaivumo, o prieskonių mišinys užtikrina intensyvų ir subalansuotą skonį. Paprastas, tačiau universalus padažas, kuris pakylės jūsų mėgstamus patiekalus į naują lygį.

Autorės komentaras - tai pats universaliausias padažas, skirtas įvairiausiems karštiems sumuštiniams, tortilijoms ar burgeriams. Namuose jo visada pasidarau didesnį kiekį, nes labai greitai susivalgo.

Redaktorės Vaidos komentaras - gardus padažas, kuris tikrai puikiai dera prie skirtingų patiekalų. Jeigu norisi kiek lengviau, dalį majonezo galima keisti graikišku jogurtu. Tikrai niekas nepastebės :) 

Ingredientai

    • Majonezas: 115 g
    • Pomidorų padažas: 25 g
    • Marinuotų agurkėlių skystis: 15ml
    • Garstyčios: 1/4-1/2 arb. š.
    • Malti česnakai: 1/4 arb. š.
    • Druska: pagal skonį
    • Pipirai: pagal skonį
    • Marinuoti agurkėliai: 1 vnt. (nedidelis)
    • Raudonieji svogūnai: 1/4 vnt. (mažas)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Į dubenėlį sudėti majonezą, pomidorų padažą, įpilti marinuotų agurkų skysčio.
  2. 2. Ten pat sudėti garstyčias ir suberti visus prieskonius.
  3. 3. Agurkėlį ir svogūną supjaustyti labai smulkiai ir sudėti prie kitų ingredientų.
  4. 4. Viską labai gerai išmaišyti ir patiekti prie mėgstamų patiekalų.
Receptų autorė maistassielai
Medaus ir garstyčių padažas salotoms
(6)
Olandiškas padažas
(1)