1. Iš pradžių braškes nuplauname, apdžioviname. Kelias uogas pasiliekame papuošimui, likusias susmulkiname. Suberiame į jas 50 gramų cukraus pudros bei maišytuvu sutriname iki tyrelės.
2. Tuomet sudedame į varškę likusius 50 gramų cukraus pudros bei įpilame 20 mililitrų apelsinų sulčių. Išplakame grietinėlę, sukrečiame į varškės masę bei išmaišome. Tada du trečdalius kremo sumaišome su trintomis braškėmis.
3. Sausainius sulaužome gabalėliais, apšlakstome likusiomis apelsinų sultimis. Pusę sausainių sudedame ant formos dugno. Supilame braškinį kremą. Išdėliojame likusius sausainius.
4. Ant viršaus užpilame likusį trečdalį varškės kremo. Peiliu palyginame viršų. Apibarstome kakava bei dedame į šaldytuvą maždaug 2 valandoms.
5. Paskui papuošiame mėtų lapeliais bei braškių puselėmis. Skanaujame!
6. Rekomendacija: Daugiau braškinių tortų receptų rasite: Braškiniai tortai.