Česnakinės vištų kulšelės

Ingredientai

    • vištų kulšelės: 8
    • česnakas: 5 skiltelių
    • majonezas: 3 šaukštų
    • kmynai: 1 šaukšto
    • druska
    • pipirai
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištų kulšeles gerai įtrinkite susmulkintais česnakais, kmynais ir majonezu. Pagardinkite pagal savo skonį druska bei pipirais. Maždaug 60 minučių palaikykite šaldytuve.
  2. 2. Tuomet pamarinuotas kulšeles apipilkite aliejumi bei kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paskrus. Rekomenduojame patiekti su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis. Skanaukite!

Atsiliepimai

Azijietiški vištų skilveliai
(2)
Vištienos kesadilijos su ananasų salsa
(1)