Česnakinis kebabų padažas – tai švelnaus ir gaivaus skonio padažas, kuris puikiai tinka prie salotų, keptų daržovių ar mėsos patiekalų. Česnakas suteikia aromatingą aštrumą, o citrinos sultys ir krapai prideda gaivumo. Šis padažas išsiskiria subalansuotu skoniu, kurį šiek tiek praturtina įmaišytas cukrus, sušvelninantis rūgštumą.
Puikiai tinka ne tik kebabams, bet ir -
Prieš patiekiant rekomenduojama leisti padažui šiek tiek pastovėti, kad visi skoniai geriau susijungtų ir atsiskleistų.
Redaktorės Vaidos komentaras - paprastas padažas, turintis tikrai daug skonio. Naudokite tiek česnakų, kiek aštraus padažo norisi. Tinka prie įvairiausių patiekalų, arba tiesiog pagardinti kiaušinius pusryčiams.
Atsakinėjama į Komentarą