Cezario salotos veganiškai – puikus derinys traškumo, kreminio švelnumo ir sodraus skonio. Sotus tofu, karamelizuotas barbekiu ir sojų padažu, susilieja su švelniu anakardžių padažu, kuris praturtina salotas sodriu ir kremišku poskoniu. Salotų lapai suteikia gaivumo, o skrebučiai – malonaus traškumo. Šis patiekalas ne tik skanus, bet ir maistingas, puikiai tinkantis pietums ar lengvai vakarienei. Tai puikus skonių derinys, kuris pamalonins net išrankiausią gomurį.
Autorės komentaras - veganiškų cezario salotų ne taip lengva gauti pietaujant kavinėje ar užbėgus į parduotuvę. Bet jas nesunku pasigaminti namuose! Šiame recepte gaminamas padažas tikrai primins įprastas cezario salotas, o tofu bus ir puikus baltymų šaltinis, ir atstos salotų su vištiena variantą.