1. Iš pradžių į puodą supilame aliejų, beriame cukrų ir druską, sudedame cukiniją bei troškiname maždaug 10 minučių.
2. Tada įdedame pomidorų padažą, troškiname dar kokias 5 minutes. Pilame actą bei dar troškiname 5 minutes.
3. Tuomet suberiame česnaką, troškiname dar maždaug 10 minučių.
4. Po to paruoštą masę dedame į stiklainius, palaikome apverstus, kol atvės. Laukiame žiemos ir mėgaujamės:)
5. Pastebėjimas: Bepilstant į stiklainius nosį kuteno labai švelnus česnako kvapas! Kai paruošta masė atvėso, paragavome su šeima - nerealiai gardu, tikrai verta pasigaminti!
6. Pastebėjimas: Kadangi visiems taip patiko, jog dariau ir antrą "reisą", tik jį kiek patobulinau: įdėjau dar ir 500 gramų saldžiųjų pipirų, kuriuos troškintis įdėjau kartu su cukinija.
7. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų žiemai rasite: Mišrainės žiemai.
Irena
Naudingas
(0)
Kažkas naujo ir visiškai neragauto. Būtinai mėginsiu! :)
Atsakyti
Irena
Atsakyti
Laima
Atsakyti