1. Iš pradžių cukinijas sutarkuokite stambiąja tarkos puse, morką tarkuokite jau smulkesniąja puse, nes jos kiek ilgiau kepa, įberkite druskos, išmaišykite bei atidėkite į šoną maždaug 10-15minučių.
2. Tuomet labai smulkiai supjaustykite porą, sudėkite krapus, petražoles, sutarkuotą sūrį, kukurūzų miltus bei išmaišykite.
3. Tada imkite po saują cukinijų mišinio bei nuspauskite atsiradusį skystį, sudėkite į mišinį su sūriu.
4. Po to įkulkite kiaušinį, berkite pipirų bei viska gerai išmaišiusios kepkite įkaintintame aliejuje.
5. Kepimo pradžioje kepkite ant didesnės ugnies, paskui pamažinkite.
6. Padažas: Visus nurodytus produktus gerai išmaišykite tarpusavyje bei patiekiame atskirame inde. Skanaukite!
7. Rekomendacija: Daugiau cukinijų blynelių receptų rasite: Cukinijų blyneliai.