Beatos virtuvės purūs ir skanūs miltiniai blyneliai su kefyru

2019-03-19 Autorius Justyna - Baltoje lėkštėje

Beatos virtuvės purūs ir skanūs miltiniai blyneliai su kefyru
Šį tobulai skanių ir purių miltinių blynelių receptą aš sužinojau iš Beatos virtuvės knygos. Mūsų šeimai taip patiko, kad labai greitai prigijo mūsų šeimoje ir dabar yra gaminame bene kiekvieną savaitgalį. Šių blynelių pagrindinis akcentas yra kefyras, vien dėl jo, kefyrai gaunasi pasakiški. Pamėginkite ir Jūs, tikiuosi, kad "prilips" ir pas Jus. :)

Ingredientai

    • kefyro: 1 stiklinės
    • kiaušinių: 1
    • tirpinto sviesto: 1 valgomojo šaukšto
    • vanilinio cukraus: 1 arbatinio šaukštelio
    • miltų: 1 stiklinės
    • cukraus: 2 valgomųjų šaukštų
    • druskos: 0,25 arbatinio šaukštelio
    • kepimo miltelių: 1 arbatinio šaukštelio
    • sodos: 0,5 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Šiame recepte viskas itin paprasta. Visus nurodytus ingredientus sumaišyk iki vienalytės masės bei palik pastovėti maždaug 15-20 minučių.
  2. 2. Po to kepk įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių. Patiek su mėgstamais pagardais ir skanauk!
  3. purūs ir skanūs miltiniai blyneliai su kefyru pagal beatą

DARIUS LOZICKAS

1arbatinis šaukštelis kepimo miltelių ir (?) 0,5 šaukštelio sodos. Ar ne perdaug???? ar turėjo būti ARBA.
Atsakyti
Nesaldus lietinių blynų tortas - su pievagrybiais ir mėsa (šonine)
(2)