1. Iš pradžių sviestą išlydykite bei palikite atvėsti. Kiaušinius suplakite su cukrumi bei druska, įmaišykite aliejų ir sviestą. Sutarkuokite geltonąją citrinos žievelę bei įspauskite 3 valgomuosius šaukštus sulčių, išmaišykite.
2. Tuomet cukiniją sutarkuokite burokinės tarkos pagalba, nuspauskite skystį bei įmaišykite į tešlą. Suberkite mėtas. Po to įmaišykite persijotus miltus su kepimo milteliais.
3. Tada tešlą supilkite į aliejumi išteptą kekso skardą. Kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, maždaug 50 minučių. Atvėsinkite bei mėgaukitės!
4. Rekomendacija: Daugiau receptų iš cukinijų rasite: Cukinijos.
Atsakinėjama į Komentarą