1. Iš pradžių mėsą supjaustome maždaug vieno kąsnio gabaliukais, supilame vyną, dedame garstyčias, išmaišome bei dedame pasimarinuoti (nuostabu jei tao padarome iš vakaro).
2. Pasimarinavusią mėsą dedame į keptuvę bei apkepiname.
3. Tuomet bulves nulupame bei supjaustome kubeliais, svogūnus mažais gabalėliais, morkas griežinėliais, o kopūstus - rėžiukais.
4. Tada daržoves sudedame į orkaitėje tinkamą kepti indą, užberiame druska bei pipirais pagal savo skonį, sudedame apkepusią mėsą, sudedame ir pomidorų padažą, užpilame sultiniu (kad vos vos apsemtų) bei uždengusios troškiname 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 90 minučių.
5. Pastebėjimas: Galima dėti į mažesnius vienos porcijos indelius, bet tokiu atveju troškinimo laiką sumažiname iki 45-60 minučių.
6. Rekomendacija: Daugiau kiaulienos troškinių receptų rasite: Kiaulienos troškiniai.