Net gerai nepamenu, kur radau tokią deserto idėją (ko gero, plačiojo interneto platybėse), bet jau keletas metų iš eilės šokoladiniai margučiai papuošia mūsų velykinį stalą.
1. Iš pradžių džiovintus vaisius smulkiai supjaustome.
2. Atskiruose induose ištirpiname visų rūšių šokoladą.
3. Tada į kiaušinių puselių formeles pakaitomis pilame visų rūšių šokoladą, dedame džiovintus vaisius ir riešutus.
4. Supiltas formeles paliekame kambario temperatūroje, kol atvės.
5. Paskui jau galite statyti į šaldytuvą.
6. Kai kiaušinių puselės šiek tiek sustingsta, formeles galite suglausti ir toliau laikyti šaldytuve. Arba galite suvynioti į foliją - joje puikiai laikosi. Puoškite pagal savo norus ir fantziją. Tikras skanumėlis!