Šiame recepte naudojau maltą vištieną, kuri buvo kepta su česnakais ir cukinijomis. Paragaukite šių skanių vištienos enčiladų su fetos sūriu ir špinatais ir jūs!
1. Pirmiausiai įkaitiname orkaitę iki 225 laipsnių temperatūros.
2. Supjaustome česnakus ir cukiniją bei pakepame juos aliejuje, kol suminkštės.
3. Sudedame maltą vištieną ir pakepame maišydami. Kai mėsa paruduos, užberiame prieskonius ir pamaišome.
4. Pripildome tortilijas vištienos įdaru ir susukame.
5. Sudedame susuktas tortilijas į riebalais pateptą kepimo indą. Padedame į šalį.
6. Supjaustome aitriąsias paprikas Jalapeno, svogūnus ir pomidorus.
7. Įkaitiname keptuvę su 2 valgomaisiais šaukštais aliejaus.
8. Sudedame pjaustytus svogūnus, pomidorus ir aitriąsias paprikas. Pakepame kol suminkštės.
9. Sudedame špinatus, pamaišome, kol suminkštės.
10. Sudedame daržoves į dubenį ir pridedame kalendros. Naudodami maisto smulkintuvą, padarome švelnų špinatų padažą. Įpilame vandens jei reikia. Pasūdome.
11. Ant kepimo inde esančių tortilijų supilame padažą ir sutrupintą fetos sūrį.
12. Pakepame orkaitėje maždaug 10 minučių kol sūris pagels. Skanaus!
13. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.