Gaivi česnakinė krabų lazdelių užtepėlė – gaivus, lengvas ir itin kremiškas užkandis, kuris tampa tikru šventinio stalo akcentu. Traškūs agurkų kubeliai suteikia gaivumo, o švelnios krabų lazdelės prideda subtilaus skonio. Smulkiai kapoti krapai ne tik papildo skonį, bet ir prideda šviežumo. Kremiškas užtepėlės pagrindas iš majonezo ir kreminio sūrio išsiskiria švelnia tekstūra, kurią subtiliai pagyvina česnako aromatas. Puikiai tinka tiek tepti ant traškios bagetės riekelių, skrudintų duonelių, krekerių ar net naudoti kaip daržovių padažą. Ši užtepėlė patiks tiek šventėms, tiek kasdieniam pasilepinimui.
Redaktorės Vaidos komentaras - lengvai paruošiamas labai gaivus užkandis. Papildykite smulkintais raudonaisiais svogūnais, o vietoj šviežio agurko galite naudoti
marinuotą agurką, užtepėlė bus kiek rūgštesnio skonio.