Gaivios salotos su pankoliu ir avokadu

Ingredientai

    • įvairių salotų lapai
    • pankoliai: 0,5
    • avokadai: 1
    • mėlynieji svogūnai: 1 (nedidelio)
    • apelsinai: 1
    • kedro riešutai
    • alyvuogių aliejus
    • česnakas: 1 skiltelės
    • citrinos sultys: iš 1 vnt. (arba pagal skonį)
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia labai plonais pusžiedžiais supjaustome pankolį.
  2. 2. Taip pat supjaustome ir svogūną.
  3. 3. Tuomet kubeliais supjaustome apelsiną ir avokadą.
  4. 4. Paskrudiname kedro riešutus.
  5. 5. Dedame į lėkštę salotų lapus, po to apelsiną, svogūną, avokadą, pankolį ir riešutus.
  6. 6. Tada padarome salotoms užpilą iš aliejaus, citrinos sulčių bei tarkuoto česnako.
  7. 7. Užpilą dar pagardiname pagal savo skonį druska bei pipirais.
  8. 8. Apšlakstome salotas užpilu. Lepinamės!
  9. pagamintos salotos su pankoliais ir avokadais
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau gaivių salotų receptų rasite: Gaivių salotų receptai.

Atsiliepimai

Grikių ir burokėlių salotos
(10)
Cezario salotos su kepta lašiša
(1)
Salotos su jautiena, skrudintomis bulvėmis ir vyšniniais pomidorais
(2)
Žirnelių salotos su kumpiu ir sūriu
(1)