1. Iš pradžių padui sausainius sutrupiname, galite, jei norisi, dar pridėti ir susmulkintų riešutų (tikrai nėra būtina) bei užpilame išlydytu sviestu. Išmaišome bei išklojame kepimo formą, prispaudžiame bei įdedame į šaldytuvą.
2. Tuomet želatiną užpilame su šaltu vandeniu bei paliekame išbrinkti maždaug 30 minučių. Grietinę sumaišome su cukrumi bei paliekame kambario temperatūroje. Išbrinkusią želatiną ištirpiname karšto vandens vonelėje bei atvėsusią atsargiai įmaišome į gautą masę. Paruoštą masę supilame ant sausainių pagrindo bei formą padedame į šaldytuvą maždaug 3-4 valandoms.
3. Tada kai masė sustingsta, galime pabarstyti uogų bei užpilame pravėsusią paruoštą žele (paruoštą taip, kaip nurodyta ant želė pakelio, tik naudojant truputį mažiau vandens). Dedame į šaldytuvą bei palaukiame kol sustings (idealiausia visai nakčiai). Skanaujame!