1. Iš pradžių svogūną smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite. Batoną užpilkite su pienu bei palaikykite maždaug 10 minučių. Tada visus ingredientus sumaišykite su malta vištiena bei šlapiomis rankomis suformuokite nedidelius kukuliukus. Dėkite į orkaitę ir garinkite maždaug 20 minučių.
2. Krapų padažas: Keptuvėje ištirpinkite sviestą, jame pakepinkite miltus. Tuomet supilkite pieną, maišydamos kaitinkite, kol padažas ims tirštėti. Berkite druskos, pipirų, petražolių bei krapų. Pakaitinkite dar kelias minutes. Patiekite ir mėgaukitės!
3. Pastebėjimas: Mes šį kartą pasirinkome valgyti su ekologiškais ryžių makaronais.
4. Rekomendacija: Daugiau vištienos kukulių receptų rasite: Vištienos kukuliai.