Šiandien noriu Jums parodyti labai skanų ir kreminį troškinį su vištiena, pievagrybiais bei grietinėle. Paruošti jį tikrai nėra sunku, o gaunasi be galo skaniai. Tikrai garantuoju, kad vakarienė bus tarsi prabangiame restorane. Būtinai imkite šį fantastišką receptą ir pasigaminkite! ;)
1. Iš pradžių ganėtinai smulkiai supjaustytus pievagrybius kartu su labai smulkiai supjaustytu svogūnu maždaug 10 minučių apkepame įkaitintame svieste (sviesto pakaks vieno šaukšto).
2. Kepdami būtinai pagardiname druska.
3. Tuomet vištieną supjaustome mažesniais gabaliukais. Pabarstome česnakine druska bei pipirais.
4. Apkepame svieste kol iškeps bei gražiai apskrus.
5. Tada suberiame smulkiai supjaustytus žalumynus, išspaudžiame česnaką ir maišydamos kepame maždaug 2 minutes.
6. Suberiame keptus pievagrybius bei supilame grietinėlę.
7. Maišydami kaitiname, kol užvirs.
8. Labai gardu patiekti su garuose troškintomis morkomis bei šparagais. Taip pat galite pasirinkti ir savo mėgstamą garnyrą. Skanaus!
Atsakinėjama į Komentarą