Pastaruoju metu su šeima gyvename pačių įvairiausių troškinių ir pasaulyje. Vis pasirenkame juos pasigaminti vakarienei, nes kol už lango vėsoka, norisi tokio šilto maisto. Nors įprastai vištieną troškinu su ryžiais arba makaronais, šį kartą išmėginau variantą su grikiais ir daržovėmis. Gavosi tikrai be galo skaniai. Jei esate grikių mėgėjas, tai šis patiekalas garantuotai Jūsų nenuvils. Imkite receptą!
1. Iš pradžių vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais.
2. Tada troškintuve įkaitinkite aliejų, sudėkite vištiena bei ją apkepkite.
3. Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną.
4. Tuomet kitoje sausoje keptuvėje apkepkite grikius, kol jie pradeda šaudyti tarsi kukurūzų spragėsiai.
5. Kepintus grikius suberkite prie vištienos, užpilkite puodeliu sultinio bei troškinkite ant mažos ugnies vis pamaišydami.
6. Kai jau grikiai sugers sultinį, įpilkite dar puodelį, suberkite prieskonius bei patroškinkite maždaug 15-20 minučių, tada suberkite daržoves ir dar patroškinkite maždaug 5-10 minučių.
7. Paskanaukite ar nieko netrūksta. Patiekite ir mėgaukitės!
8. Pastebėjimas: Garam masala prieskoniai, tiems kuriems neteko susidurti atrodo šitaip, kaip pateiktoje nuotraukoje žemiau.