Aš šį troškinį gaminau su vištienos šlaunelių mėsa, bet jeigu norisi, galite pasirinkti ir vištienos krūtinėlę. Bet man pačiai troškiniuose labiau patinka šlaunelių mėsa, nes ji yra sultingesnė ir ne tokia sausa, kaip krūtinėlė.
5. Po to įpilkite vandens ir patroškinkite maždaug 10 minučių.
6. Supilkite pupeles ir sudėkite pomidorų padažą. Viską gerai išmaišykite ir patroškinkite dar viską maždaug 10 minučių, kad skoniai susidraugautų.
7. Pabarstykite susmulkintais krapais. Patiekite ir skanaukite!
8. Pastebėjimas: YouTube radau panašų receptą (rusų kalba), kuris patiko mūsų šeimai. Jei ir Jums būtų įdomu pasigaminti, prisegiau video įrašo pabaigoje.
Irena
Aš dar įdedu konservuotų kukurūzų - labai tinka. Pamėginkite !
Atsakyti
Irena
Atsakyti