1. Pirmiausia nuplaukite mėsą ir nupjaukite plėveles.
2. Tada peiliu vištienos krūtinėlės šone išpjaukite kišenėlę bei pripildykite ją persikais (arba abrikosais).
3. Trijų persikų arba abrikosų puselių vienai file visiškai pakanka.
4. Išorę ištrinkite druska bei kitais mėgiamais vištienos prieskoniais.
5. Smulkiai sutarkuokite sūrį, įdėkite grietinės bei smulkiai supjaustykite arba išspauskite česnaką. Viską kruopščiai permaišykite ir dėkite ant persikų į kiekvieną krūtinėlę. Tik nedėkite daug.
6. Tuomet pjūvio vietoje vištienos krūtinėles sutvirtinkite mediniais pagaliukais. Viršų galite šiek tiek pabarstyti parmezano sūrio bei prieskoniais.
7. Tada sutepkite kepimo formą aliejumi bei sudėkite ten farširuotas vištienos krūtinėles pjūviu aukštyn.
8. Kepkite maždaug 40 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
9. Patiekite, kol dar karštos su virtais ryžiais ir/ar šviežiomis daržovėmis. Skanaus!
Atsakinėjama į Komentarą