Gintarinė vištienos krūtinėlė | Receptas

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlė: 500 gramų
    • medus: 70 gramų
    • pomidorų padažas: 90 gramų (arba pomidorų pasta)
    • vištienos prieskoniai
    • sojos padažas: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje vištienos krūtinėlę gerai nuplaukite bei susipjaustykite 3-5 centimetrų gabalėliais. Gabaliukus dėkite į dubenėlį, berkite truputį vištienos prieskonių (pagal skonį), pilkite šaukštą sojos padažo. Vištienos gabaliukus švelniai įtrinkite prieskoniais bei soja.
  2. 2. Tuomet atskirame indelyje medų su pomidorų padažu gerai sumaišykite.
  3. 3. Tada į įkaitiną keptuvę dėkite paruoštos vištienos gabaliukus. Po ~3 minučių kepimo (mėsos spalva jau turėtų buti kažkiek pasikeitusi) supilkite sumaišytą padažą į keptuvę.
  4. 4. Galiausiai kepkite apie 10-15 miničų, ne ilgiau. Skanaukite!

Atsiliepimai

Vištienos užtepas
(2)
Keptos vištienos ir mango salotos
(1)