Tokią mišrainę galima naudoti tiek kaip pagardą prie kitų patiekalų, tiek kaip sriubos masę.
Ingredientai
pomidorai: 2 kilogramų
cukinijos: 2 kilogramų
geltonieji svogūnai: 1 kilogramo
česnakas: 1 galvutės
druska: 2,5 valgomojo šaukšto
pipirai
čili pipirai: kelių
cukrus: 2,5 valgomojo šaukšto
aliejus: 100 mililitrų
actas: 100 mililitrų
vanduo: 200 mililitrų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių smulkiai supjaustome visas daržoves bei dedame jas į puodą, supilame ir suberiame likusius nurodytus ingredientus. Viską gerai išmaišome.
2. Masę verdame ant mažos ugnies maždaug 20 minučių.
3. Po to mišrainę pilame į sterilius stiklainius, užsukame dangteliais bei apvertus palaikome, kol atvės. Laukiame žiemos ir mėgaujamės:)
Cukraus viną šaukštą dadėjus daug skaniau.
Atsakyti
Audronė
Iki šios mišrainės neįsivaizdavau, kad būna ir skanių konservuotų daržovių 😄. Bet kai pernai, neturėdama kur dėti cukinijas, pasigaminau "skanumėlį", mano nuomonė kardinaliai pasikeitė👍. Ačiū autorei!💝
Atsakyti
Angelė Tik
Atsakyti
Dangute Bauziene
Atsakyti
Salvė Papšiene
Atsakyti
Stasiuks
Atsakyti
Audronė
Atsakyti
Rimanta
Atsakyti
Ingrida
Atsakyti