1. Iš pradžių želatiną užpilame su 3 šaukštais karšto vandens bei ištirpiname. Kai ištirps, atvėsusią sumaišome su jogurtu bei cukrumi. Grietinėlę išplakame iki standumo bei atsargiai įmaišome į jogurtą.
2. Tuomet apelsinus nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais bei įmaišome į kremą.
3. Tada formą išklojame su maistine plėvele, dedame sluoksnį sausainių, ant jų kremo, vėl sausainių ir vėl kremo. Dedame tortą į šaldytuvą bent jau 2 valandoms.
4. Išėmusios apverčiame ant lėkštės. Aptepame plakta grietinėle, apšlakstome tirpintu šokoladu bei papuošiame apelsinais ir uogomis. Skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau sausainių tortų receptų rasite: Sausainių tortai.
Elėja
Tikrai labai lengva pasigaminti ir yra fantastiško skonio. Visiems šeimos nariams bei draugams patiko. Rekomenduoju;)
Atsakyti
Elėja
Atsakyti