Greitas tinginių Napoleonas be uogienės – paprasta ir greita alternatyva klasikinio Napoleono tortui, tačiau su būdingu trapumu ir kremine tekstūra. Iškepti sluoksniuotos tešlos apskritimai tampa pagrindu, kuris suteikia tortui sluoksniuotą struktūrą ir lengvumą. Juos pertepus tirštu ir saldžiu sviesto bei kondensuoto pieno kremu, sukuriamas gardus kontrastas tarp traškaus pagrindo ir švelnaus kremo.
Šis netikras Napoleonas yra puikus sprendimas, kai norisi įspūdingo deserto be ilgo ir sudėtingo gamybos proceso. Jis puikiai tinka įvairioms progoms – nuo kasdienės popietės prie arbatos iki šventinio stalo. Šiek tiek pastovėjęs, tortas tampa dar skanesnis, nes sluoksniai sugėrę kremą tampa šiek tiek minkštesni, tačiau vis tiek išlaiko savo tekstūrą. Minimalios pastangos ir puikus rezultatas!
Atsakinėjama į Komentarą