1. Iš pradžių želatiną užpilame trim valgomaisiais šaukštais vandens, išmaišome ir leidžiame išbrinkti.
2. Tuomet kokoso drožles supilame į puodą, užpilame 100 mililitrų pieno ir paverdame maždaug 5-7 minutes iki minkštumo.
3. Tada į varškę įdedame cukrų, vanilinį cukrų ir suminkštėjusį sviestą, įpilame 100 mililitrų pieno ir suplakame blenderiu.
4. Po to formą su aukštais borteliais išklojame plėvele, išdedame sluoksnį sausainių ir truputį juos sutepame pašildytu virtu sutirštintu pienu.
5. Dedame dar vieną sluoksnį sausainių.
6. Tada išbrinkusią želatiną ištirpiname mikrobangų krosnelėje arba vandens vonelėje, sudedame į varškės masę, suplakame ir įdedame kokoso drožles. Dar kartą viską kruopščiai permaišome.
7. Supilame kremą į formą, išlyginame paviršių, dedame dar vieną sluoksnį sausainių.
8. Šokoladą ištirpiname kartu su 50 gramų sviesto ir padengiame sausainių sluoksnį šokoladu.
9. Dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad želatina sustingtų.
10. Po to išimame tortą iš formos, nuimame plėvelę ir galite pasiruošto kavos ar arbatos puodelį ir lepintis!
11. Pastebėjimas: Šį receptą radau youtube, rusiškame kanale. Tai prisegu ir video žemiau, kad būtų aiškesnis visas gamybos procesas. :)
12. Rekomendacija: Daugiau varškės tortų receptų rasite: Varškės tortai.
EMILIJA
Gaminau, labai visiems patiko, nuoširdus ačiū...
Atsakyti
Akvilė
Dariau viską taip, kaip parašyta. Varškės pyragas,ne Bounty. Savaitę valgėm - nesuvalgėm.
Atsakyti
Inga
Vanilinio cukraus tikrai ne pakelis...valgomas šaukštas
Atsakyti
EMILIJA
Atsakyti
Akvilė
Atsakyti
Inga
Atsakyti
Au
Ku ku
Atsakyti