1. Iš pradžių kiaulienos faršą sumaišome su druska, pipirais bei smulkiai supjaustytu svogūnu.
2. Tešlos lakštus atšildome bei perpjauname perpus. Ant pusės lakšto tešlos dedame šaukštelį pasiruošto faršo, tešlą sulenkiame bei tvirtai užspaudžiame kraštus. Kad būtume tikri, jog tešla neprasiskirs, kraštus užspaudžiame lengvai paspaudamos šakute.
3. Tuomet pyragėlius (beveik kibinus) dedame į kepimo skardą, aptepame plaktu kiaušiniu bei dedamei į 180-190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug 20 minučių. Pyragėliai patys gardžiausi dar šilti. Pasimėgaujam!
vaida
Atsakyti
Daiva
Atsakyti
Renata
Atsakyti
l
Saule
Atsakyti
Rima
Atsakyti
Rima
Atsakyti