šiek tiek pipirų (naudojau keturių rūšių pipirų malūnėlį);
1 didelio svogūno (~150 g);
1 geltonosios paprikos (~200 g);
1 indelio konservuotų pupelių (~220 g; naudojau pusę baltųjų ir pusę raudonųjų);
200 g pomidorų padažo;
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kubeliais arba juostelėmis pjaustytą mėsą kepiname įkaitintoje keptuvėje su aliejumi ant ganėtinai stiprios ugnies kol mėsytė gražiai apskrus, kažkur 5 minutes. Kartais pamaišome. Pabarstome druskyte bei pipiriukais.
2. Tada kol mėsa kepa, susmulkiname svogūną bei gabalėliais supjaustome papriką. Sudedame į keptuvę su apkepta mėsa. Ugnį sumažiname iki minimalios bei viską kepiname dar apie 5 minutes.
3. Tuomet įdedame konservuotas pupeles, pomidorų padažo bei troškiname dar kokias 5 minutes.
4. Galiausiai patiekiame su mėgstamu garnyru. Ypatingai tinka su skaniai paruošta bulvių koše. Ragaujam!
5. Rekomendacija: Daugiau guliašų receptų rasite: Guliašo receptai.