Gamindama šį kepsnį, pasinaudojau padažu iš savo senesnio recepto "Įdaryto kopūsto su faršu". :) Bet šis įdarytas kiaulienos kepsnys labai skanus ir be padažo arba galite gaminti su kitu savo mėgstamu. :)
Ingredientai
kiaulienos nugarinė: 1 kilogramo (tinka ir kiaulienos sprandinė)
1. Pirmiausia supjaustykite kubeliais brinzos sūrį, džiovintus pomidorus, margariną (jį, jeigu norisi, galite ir sutarkuoti), petražoles.
2. Tada viską sumaišykite ir sudėkite į kiaulienos nugarinėje padarytą kišenę.
3. Dėkite į kepimo rankovę, suriškite ir kepkite maždaug 60 minučių (aš pati 30 minučių kepu 200 laipsnių temperatūroje, po pusvalandžio temperatūrą visada sumažinu iki 170-180 laipsnių).
4. Išverdame nedideles bulvytes su lupenomis (verdame trumpai, maždaug 15 minučių).
5. Po to nulupame, apibarstome minėtais prieskoniais, aliejumi ir dedame kepti į orkaitę likus 20 minučių iki kiaulienos kepsnio kepimo pabaigos.
6. Garnyrui labai tinka marinuoti agurkėlai, kopūstai. Būtinai pamėginkite! Skanaus!
7. Rekomendacija: Daugiau kepsnių receptų rasite: Kepsniai.
Atsakinėjama į Komentarą