1. Iš pradžių nulupkite citrinų žievę (dalį žievelės galite sutarkuoti smulkiai ir įdėti į kremą kvapui), citrinų sultis išspauskite, sumaišykite su cukrumi kol visiškai ištirpsta.
2. Ragaukite. Jei atrodo, kad nepakanka cukraus - įdėkite kiek daugiau.
3. Tuomet kiaušinius plakite atskirai (geriausia rankomis, ne mikseriu), perkoškite per sietą, dėkite citrinų sultis su cukrumi.
4. Dar kartą kruopščiai išmaišykite.
5. Jeigu Jūs nemėgstate žievelės arba norisi absoliutaus kremo vientisumo, tai leidžiame kremui pastovėti maždaug 20 minučių, o po to perkošiame jį - tuomet nereikalingą žievelę bus galima tiesiog išmesti, o jūsų kremas gausis pats švelniausias.
6. Perpilkite skanėstą į puodą, dėkite sviestą ir virkite kol sutirštės, nepamiršdamos vis maišyti.
7. Išpilstykite į indelius, užriškite kaspinėlius ir mėgaukitės!
8. Rekomendacija: Daugiau kremų receptų rasite: Kremai.
atleiskit, nepaskaičiau iki galo vis dėl to puikus kremas.
Atsakyti
Goda
Naudingas
(0)
Visai neblogas kremas tik reikia det daugiau cukraus, nes pagal receptą šiek tiek rūgštoka ir nenaudoti citrinos žievelės, nes suteikia kartumo.
Atsakyti
Sniegina Korsakiene
Atsakyti
Monika
Atsakyti
Augustinas
Karolina Matulytė
Atsakyti
Lina
Atsakyti
Eva
Atsakyti
Goda
Atsakyti