Indiškas vištienos troškinys su moliūgais, paprikomis ir kokosų pienu

2018-01-19 Autorius VMG

Indiškas vištienos troškinys su moliūgais, paprikomis ir kokosų pienu

Ingredientai

    • svogūnų: 1
    • aliejaus: 2 šaukštų
    • moliūgų: 300 gramų
    • paprikų: 150 gramų
    • vištienos filė: 200 gramų
    • kario: 2 šaukštelių
    • sultinio: 300 mililitrų
    • kokosų pieno: 400 mililitrų
    • Laimo vaisio sulčių: 3 šaukštų
    • žuvies padažo: 3 šaukštelių
    • cukraus: 2 šaukštelių
    • čili pipirų: 1
    • kalendros: žiupsnelio
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių įkaitintame aliejuje apkepiname šiaudeliais supjaustytą svogūną. Užberiame karį bei maišydamos pakepiname.
  2. 2. Tuomet beriame nedideliais kubeliais supjaustytą vištieną, papriką bei moliūgą. Supilame sultinį bei kokosų pieną. Troškiname ant silpnos ugnies, kol sutirštės (maždaug 20-25 minutes).
  3. 3. Tada supilame žuvies sultinį, laimo sultis bei suberiame cukrų. Dar šiek tiek pakaitiname.
  4. 4. Po to patiekiame troškinį apibarsčiusios susmulkintomis kalendromis bei aitriąja paprika. Skanaujame!
Vištiena su kokosų pienu
(1)
Enčilados su vištiena ir špinatais
(1)